With love and respect for the most feminine

Hur är din relation?

Till din fitta?

Svaret på den frågan kommer antagligen säga något om hur du känner dig som kvinna och hur din relation till dig själv är.

Kanske reagerar du på ordet fitta? Om du gör det och om det som väcks är negativt, så fråga dig själv varför? För mig är användandet ett uttryck för kärlek och respekt för en kvinna som äger sin egen sexualitet, sitt kön och som kan känna en koppling till gudinnan i sig själv.

Om det är något som väcks hos dig - läs mer nedan.


Stacks Image 487

LOADING
Förutom att vara en konstnär, arbetar jag också som en terapeut och coach. En av mina specialområden är att hjälpa kvinnor att hitta tillbaka till sin självkänsla, tillbaka till förmågan att njuta av livet, och att acceptera sin kropp och sexualitet. Och för att ta mer utrymme i sina egna liv. En av de vanligaste motiven bland de kvinnor som har varit vaginarts-modeller är att göra det som ett steg mot att bli mer accepterande och kärleksfulla mot sina kroppar i allmänhet och sina egna fittor i synnerhet.
Några av kvinnorna har utsatts för sexuella övergrepp eller har levt med en massa skam under sina liv. Beslutet att vara en Vaginarts-modell har varit ett stort steg mot att acceptera sig själva som kvinna och som sexuell varels.
Här kan du se
teckningar som en av mina klienter gjorde under sin process från ett liv i skam och att hålla tillbaka - till ett tillvaro där hon har tagit tillbaka sitt liv och idag kunna njuta av sin kropp och sexualitet.

Andra orsaker till modellandet är, bara för skojs skull, politiskt, en gåva till en älskare eller för sig själv. Men den främsta anledningen den egna resan, accepterandet av sig själv fullt ut och läkandet.

Skulle du vilja ha kontakt och prata med någon av mina klienter, innan du bestämmer dig. Hör av dig!


Vaginartsmodell
Ett konkret sätt att bejaka din lust, din sexualitet och inte minst ditt kön för dig som är kvinna är att bli en av modellerna här på vaginarts. Det börjar med en fotosession och slutar som ett konstverk, som du kan hänga upp på väggen eller ge bort i present eller...
Du kommer att vara med om en resa där du får se närmare på din syn på dig som kvinna och på ditt eget kön.

• I anslutning till de olika gallerierna kan du läsa om kvinnans egna upplevelse av att ha varit med. Här är ett exempel.

Här kan du läsa en beskrivning från vår blogg.


Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft
En konkret och personlig handbok att ta med på din resa från skam till lust.
Coachning
Jag erbjuder olika former av coachning som kan vara relaterad till vaginarts - beroende på hur just din utmaning ser ut. Hör av dig!
© 2015 Alexander Contact Me