Translation? - use Google Translate at the bottom of the page.

Sofias berättelse

Hela jag

Under många år i mitt liv hade jag ingen kropp, inte förrän jag började med frigörande andning så förstod jag att jag hade det och att kroppen talade till mig. Sen tog det många år till innan jag förstod och satte värde på min yoni, min fitta.

Stacks Image 429
Jag hade inte tänkt på mitt kön, min fitta som något speciellt. Det är ju inget man pratar om eller låtsas om. Så när jag tog ett stort kliv på min resa och började på sexsibilitycoachutbildningen, fick jag höra att hon var vacker och fin och häftig, av både män och kvinnor. Jag blev förvånad, vacker?! Så hade jag aldrig tänkt tidigare. Jag började se henne med nya ögon, ta kontakt, uppleva henne på nya sätt. Och jag insåg att hon bär på så mycket glädje, njutning och livskraft! Ju mer jag bejakar henne, desto mer njutning ger hon. Och hon besitter en helande kraft som jag inte hade en aning om!
Första gången Alexander berättade om sitt arbete, kände jag direkt att jag ville vara modell! Ville utmana mig och ta steg jag inte skulle vågat tidigare. Det kändes lite märkligt först, men det gick snabbt över. Jag kände mig trygg med dig och det var kul att posera framför kameran. Att sedan se henne i närbild och ur vinklar jag inte förmår i verkliga livet var en upplevelse, jag fick en ännu närmre kontakt med henne.
När sedan resultatet kom var jag hänförd, visste inte hur jag skulle uttrycka mina känslor. En blandning av förtjusning, nervositet, stolthet, glädje och kärlek. Så fantastisk hon är, min juvel, mångskiftande, färgsprakande, stark, lyhörd, full av lekfullhet och njutning.
Tack Alexander, för att du hjälpt mig att se henne på nya sätt genom din konst! Och resan har bara börjat…

Kärlek och glädje

Sofia

© 2015 Alexander Contact Me