Translation? - use Google Translate at the bottom of the page.

Sannas berättelseStacks Image 430
Jag tror den dagen jag fyllde 40 var ett steg in i en ny tid i mitt liv. Jag minns min 30-årskris och känslan av att allt gick för fort och det fanns väldigt lite mig-tid. Tiden rann i väg och jag kände hur livet försvann. Vid 40 kändes plötsligt allt väldigt annulunda och nästan tvärtom.

Barnen började bli större, jag älskade mitt arbete, och jag kände att ville jag ha mig-tid så var det mitt eget ansvar att ta mig det. Tiden fanns och livet fanns i varje sekund. Efter en skilsmässa och en massa förändringar i mitt liv ett par år senare så kom jag i kontakt med Tantra och mindfullness. Nya människor kom in i mitt liv, och mitt liv var som ett enda stort Big bang.

En dag när min väninna kom på fika så visade hon sitt nya visitkort. Det var ett färgglatt kort med mönster, och jag såg inte först vad det föreställde. Hon hade varit och fotograferat sin fitta hos Alexander och tryckt upp visitkort. Nu kan man ju tycka det är lite väl att ta i men hon jobbar som sexibillity coach och kortet var vackert. Genast slog tanken mig att jag också skulle vilja göra det.
Det kändes som att den handlingen skulle på nått sätt göra mig och min sexuallitet hel. Slöjor av skam som kvinnor burit, mörka moln av undertryckta lustar, instängda känslor och sänkta blickar, alla systrars hemliga lustar som under årtusenden gått vidare genom generation till generation skulle nu genom den här handlingen skölja bort åtmindstonde mina blockeringar.

Det naturligaste och vackraste vi har, våran kropp! Oftast letar vi kvinnor efter fel och döljer oss, i stället för att se allt det vackra. Att klä av mig och bli fotograferad har hjälpt mig att släppa vissa obalanser så jag istället kan njuta av min nakenhet och min kropp på ett naturligare sätt. Jag är nu nakenbadare och badar året om och inget är mer befriande och helande än att stå naken mellan himmel och jord efter ett dop i en isvak!
Stacks Image 431

Efter en tid kom jag tillbaka till Alexander och vi tittade på mina bilder tillsammans. Känslan kan beskrivas som sista pusselbiten då kom på plats. Bilderna var vackra och färgglada.

Tack Alexander!

Sanna

© 2015 Alexander Contact Me