Translation? - use Google Translate at the bottom of the page.

Emilias berättelse

Min resa

En sådan smärta. Som om min blomma lät hela sin sorg välla upp i min kropp, pressas genom den stenhårda klumpen i min hals och utlösas i skrik och tårar. Men ändå så skönt. Min resa hade börjat…
Det var efter det tillfället som du frågade om jag ville att du skulle fota min fitta, som en del i min helande resa. Utan tvekan svarade jag ja. För att du är du, för att det kändes rätt, jag hade sett några av dina fantastiska verk och för att mitt hjärta och min kropp längtade efter att känna mig hel.
Stacks Image 428
Min älskade fitta som på så många sätt var relaterad till smärta, sorg, rädsla, skam och skuld. En del av min kropp som på många sätt var kapad från mitt övriga jag. Men jag längtade efter att kunna älska, uppskatta och fullt ut kunna njuta av min yoni, min egen älskarinna. Att vara fri från andras händer, kroppar, ord, åsikter, tankar, värderingar… Låta min kropp och min sexualitet vara min egen, och våga leva levande i hela min kraft!
Med blandade känslor klädde jag av mig, nervöst och spännande. Min fitta - naken, blottad. Jag - vacker, stark och modig. Men det kändes tryggt. Jag var tillräckligt trygg för att våga känna mig lite otrygg, för att våga ta nya steg på min resa. En befriande känsla, det här var ju inte så farligt. Och sedan den ivriga väntan på att få se bilderna!
Innan jag fick se de magiska bilderna hann det hända en hel del. Jag djupdök ner i mina känslor, min kropp, min sexualitet och mitt liv. En resa förenad med smärta och glädje, skratt och tårar. Den bästa resa jag gjort. Och gör.
Vilken glädje när bilderna var klara! Som förtrollad tittade jag på bild efter bild av min, min!¸ vackra, färgstarka, strålande och kraftfulla fitta. Kärlek!
Idag är jag obeskrivligt mycket mer i kontakt med min kropp, min sexualitet och min fantastiska fitta. Och resan fortsätter…
Med kärlek och värme, tack Alexander.  

Emilia

© 2015 Alexander Contact Me