Translation? - use Google Translate at the bottom of the page.

Yess berättelse

Min resa till Venus

Jag har alltid varit sexuell och njutit av min kropp. Jag har alltid vetat att jag haft en Fitta, Yoni, Venusblomma. Men innan min resa började för 1,5 år sedan så hette min fitta Kisselisa. Hon fanns där men som en separat del av mig. Jag använde henne till att njuta och sen la jag bort henne till nästa gång jag ville ha sex.
Kraften har alltid funnits i mig, kraften till att förändra och stå upp för mig själv. Men innan min resa började visste jag bara i tanken att det var i min Venusblomma den satt. Hade ingen aning om att jag är min Fitta och min Fitta är jag. Att min kraft har sitt ursprung där, i min sårbaraste del av mig själv.
Stacks Image 427
Min resa började för 1,5 år sedan tillbaka till Venus till mitt centrum som kvinna, till min passion, sensualitet och sårbarhet. Min resa har varit dynamisk omvälvande och sann. Den har inneburit möten med det mörkaste delarna av mig. Delar som min kropp har väntat på att få se och möta. Genom att se mig själv i all min skam och skuld över vem jag är och över min lust, så fick jag också möta min frihet min sårbarhet min kraftfulla livspassion.
Genom att låta Alexander fotografera mig, och med sitt konstnärs öga skapa min resa i bilder.  Var en symbolisk handling för att ta tillbaka det som var mitt, att hela mitt hjärta och mitt kvinnokön.
Att sedan se min fitta växa fram genom en mans ögon. Att han såg vad som fanns i kärnan av mig var väldigt starkt och helande. Det var magi att se bilderna växa framför mina ögon. Min kropp ropade JAG LEVER, HÄR ÄR JAG!
 Jag är nu det jag är! Ingen ska ta det ifrån mig och definitvt inte jag själv. Jag är min Fitta och min Fitta är jag! Vi är inte längre separerade från varandra. Jag känner henne när jag vaknar på morgonen och jag känner henne under dagen och på natten gör vi himlafärder tillsammans. Hon och jag vi är ett och jag älskar henne av hela mitt hjärta.
Jag har landat på Venus men befinner mig på jorden ändå!

Yess


© 2015 Alexander Contact Me