With love and respect for the most feminine

Vill du bli vaginartsmodell?


Det är en speciell upplevelse. Och det går snabbt - plötsligt känns det inte alls konstigt. Tvärtom och så självklart. Och så vaknar en nyfikenhet och det känns avslappnat.

Det skulle kunna vara ett sätt att beskriva känslan i att modella för att vara med i Vaginarts, en sorts sammanfattning av alla de kommentarer jag fått under årens lopp. Och för mig är det ett privilegie varje gång.
Motiven har varierat från att handla om ett personligt ställningstagande, en kul grej, en annorlunda present, exhibitionism, ett led i den egna personliga resan eller ett konstnärligt inlägg. 
Kvinnorna har varit studenter, lärare, häxor, journalister, terapeuter, sjuksköterskor, tjänstemän, egna företagare... Dvs det kan vara vem som helst. Du, din granne, din partner, tjejen i kassan, din syster eller din mamma.

Om att vara vaginartsmodell

• I anslutning till flera av de olika gallerierna kan du läsa om kvinnans egna upplevelse av att ha varit med. Här är ett exempel.

Till höger målar Alexander några kvinnor på Sexsibilityfestivalen.
Stacks Image 432
Nedan kan du se förändringen från ett foto till Vaginarts.

LOADING
100vaginas from…
Just nu har jag allt mitt fokus på att starta ett projekt där jag använder konsten för att ge röst åt kvinnor som råkat ut för sexuellt våld, och den skam vi bär på. Läs mer här: 100vaginasfrom.com

Vill du vara med?

Hör av dig, berätta det du vill - sen får vi se hur det går att lösa! 
© 2015 Alexander Contact Me